Timmerbedrijf Ludo Aarts | Munnikenheiweg 20 | 4879 NG Etten-Leur

Ons bedrijf

Wie zijn wij

Sinds de oprichting van Timmerbedrijf Ludo Aarts in 1993 hebben wij professionele ervaring met het op maat vervaardigen van kozijnen, ramen, deuren en vele andere houtbewerkingen. Kennis, kwaliteit, vakmanschap, service en een prettige sfeer zijn kenmerken die horen bij onze timmerfabriek. Timmerbedrijf Ludo Aarts is een bedrijf waar gemotiveerde medewerkers zich dagelijks inzetten om uw product geheel naar uw wensen te vervaardigen.

Wat we voor u kunnen betekenen

Maak gebruik van onze jarenlange ervaring en vakkennis in houtbewerking van ramen, deuren en kozijnen. Vanaf het begin van het project denken wij met u mee en we vormen een duidelijk aanspreekpunt voor u. Hierdoor zijn wij in staat om snel en flexibel efficiënte kwaliteitsproducten te leveren, geheel geproduceerd naar uw wens.

Gegarandeerde kwaliteit

Naast de dagelijkse timmerwerkzaamheden volgen onze medewerkers ook cursussen en scholing, zodat wij uw producten zo efficiënt mogelijk en volgens de laatste voorschriften kunnen aanbieden. Zo bent u altijd gegarandeerd van de beste kwaliteit. Wij leveren onze producten met het KOMO- certificaat en daarnaast kunnen wij voldoen aan inbraakwerendsheidsklasse 2 en 3 waardoor deze producten het Politiekeurmerk mogen dragen.

Samen naar het gewenste resultaat!

Door ons vakmanschap en jarenlange ervaring kunnen we alle mogelijke kozijnvarianten produceren. Graag luisteren we naar uw wensen en zorgen voor de passende oplossing om samen tot het gewenste resultaat te komen. We hopen dat u genoten heeft van uw bezoek aan onze website en dat we binnenkort ook voor u aan de slag mogen gaan!

Algemene voorwaarden.

Als u hier klikt, kunt u onze algemene voorwaarden inlezen.

 

Copyright 2024 Timmerbedrijf Ludo Aarts | Alle rechten en typefouten voorbehouden | WordPress website: Altyd internetdiensten